Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runk


en snabb nattkåt kram och hastigt försvann hon in under kudden. lade sig tillrätta och njöt av att viska i hans öra. det han ville höra. eller i alla fall det hon trodde han trånade efter. han låg och strök sina fingrar över den slaka kuken. drog lite lojt i skinnet och den fick liv. hårdnade och det sammetslena ollonet kändes skönt att hålla i handen. hon hade kommit till honom i hans drömmar. som en fantasi låg hon nu här bredvid och tittade på när han runkade. hon tyckte om honom. på sitt alldeles speciella sätt. han visste det bara sådär. det var bestämt ödet som gjorde att hon nu var våt. smekte han den fjuniga underarmen och stack ett finger i hennes mun. hon njöt av det ville ha honom. hon kunde inte säga nej till det han erbjöd.

han fortsatte smeka sitt kön och hon flämtade nu. mot hans kind hennes läppar., han längtade en avsugning och villig som hon var drog hon sig ner i sängen. hittade hans hårdhet med sina läppar. slickade pungen. nafsade och sög förstrött på hans ena testikel. nästan svalde den.

han blundade och nu kunde han se hennes kropp. hon var naken och den lilla tatuerade blomman på hennes vänstra axel såg ut som en ros.

nu var hon på väg upp från roten med tungspetsen och han kunde knappt andas. höll igen och lät henne slicka hela längden. upp mot ollonet. bakom ögonlocken såg han hur hon slöt läpparna om och började suga. till en början sakta. hon stannade upp och sa att hans kuk var den mest fantastiska kuk hon någonsin skådat och den smakade mer. sög girigt och svalde hans sats. försvann sedan och han somnade med hennes ögonlock slutna under kudden.

 




Prosa (Kortnovell) av Lili Samuelsson VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-18 14:00



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Skönt med lite erotik, Det verkar som att det skrivs bäst av kvinnor, gillar jorgubbsodlares kommentar, det funkar åt båda hållen, kan ju le lite åt rättvisan i sexet... givet är att det ska vara rättvist. här njuter ju hon åt att ge honom det han vill ha...säkert vill han också ge henne detsamma. men varför analyser allt för jämnan??? Applåd!
2013-02-19

  Per Teofilusson
hon var våt den där anden? Det ville jag veta mer om. Annars riktigt mysigt detta, åtminstone jag märker inga ironier eller plötsliga kickar mot underliv, utan skönt sex som det kan vara. Skön att läsa.
2013-02-18

  lodjuret/seglare VIP
Andeväsen är ofta av det slaget att de även om det kan kännas som om de har kropp, de mera är själ och önskedröm. Lustigt nog kan det även hända i mera verkligheten med kvinnor, att de verkar vara mera väsen eller oväsen än just förkroppsligade gudinnor.
2013-02-18

  Jordgubbsodlare
Applåd för bild och text. Gillar denna gränslöshet! Kan man hoppas på en uppföljare där han kommer till henne och förloppet är spegelvänt?
2013-02-18

  cilax VIP
men hon då?
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP