Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-02-22


Amerikansk nybyggarstil

 

Du har dina körbärstomater där på bordet
Kryddhållaren redo
Och dina robusta köksmöbler
Grovt tillyxande
Bord och stolar i
Amerikansk Nybyggarstil
Och jag vill bre ut varje leende av ögonblicken
Vid alla foton som bildar
...

Din duk






Du döljer år, i dina
Vässade armbågar
Under torkade tårar
Du bär på, något jag förmodligen aldrig kommer kunna eller få väga
i min famn
Och när jag räcker dig
Min hand
Där ditt hjärta blivit räckt
...

Salt och peppar





Du kliver in med din blick
På axeln
Men jag vet inte vad den betyder
Jag önskar du säger det,, med

 


 

 

Dina läppar

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-08 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite vemodig men bra !!!
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP