Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-03--01


att upptäcka dig



Mina läppars, modersmål
födds vid naveln av ditt.. hemland

Tar Roadtrip

Genom ditt EU-ropa, utbyter varor och tjänster
Över land och hav,
utan några...

 

Mellanhänder

 

 

Lättar varje tråd på din hud

Kittlar vid Medelhavets kust

Sakta vid Afrikas spets

Följer sömmen mot ditt Indien

Tills du utbrister

 

 

 

 

Aamerika!

 

 

 

Mina läppar...

Smälter isberg, vid din Antarktis

Klär av dig din rodnad

"Färgar dina ängar grööna"

Låter fingertoppar sudda ut gränser 

Och när jag når dina
Och fuktar dom med mina

Har mina läppar redan talat...

Alla världens språk

För jag tror du förstår exakt
vad det är som jag vill (säga) komma

till,

 - det var resan, inte bara

 

målet

 

 

 - som tog mig dit

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-01 13:51



Bookmark and Share


  Engel
Du svävar som en fjäril, sticker som ett bi.

Vasst. Och ändå så mjukt, så följsamt.
2013-04-01

    Ken Cassel
Tjusigt Karolina :)

Precis som dig..
2013-03-08

  melancholia
Jag blir berusad av att läsa detta...

bokmärker .
2013-03-06

  dubbelve
Du och dina förföriska texter Karolina. Lika bra varje gång :)
2013-03-04

  Larz Gustafsson VIP
En rafflande geografilektion och resa.
2013-03-01

  Ole Sunnerfjell
Djupa talande uttryck som du så fint illustrerar
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP