Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där älskar jag


min fingertopps rörelse
längs din halslinning

len hud
och raspig skäggstubb

 

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-03 07:50



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Finns bara ett ord för denna: UNDERBAR !
2013-04-16

  Peter Olausson VIP
men bara ljuvlig!
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP