Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-01-28


Där uppe till vänster



Där bredvid
"Den sista Mohikanen"
"De tre musketörerna"
Lära känna "Främlingen" och
Alla 245 i din samling för maträtter
Och Djingis Khan
Och din allra ...bästa favoritfilm
"A man called horse"!



Där, uppe
Någonstans
Bland dina favoriter
Känna dina händer, om hur
Du bläddrar sidor
Fantiserar scener

Om...



Där dina fingrar stryker
Och alla dina osagda ord
Du inte alltid berättar
Men har "du sagt A får du säga B"
Som du brukar säga
Till mig


Någon dag, kommer jag vara där
Någonstans där uppe
Till vänster,



Inbunden

Med min titel vänd mot ditt ansikte...
Kan du tänka dig att stryka längs min ryggrad
Och vända...blad
Och

 

Se mig?

(Framför dig)
Som jag Är, mitt hjärta

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-08 10:19



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, gillas, tycker om!


Med min titel vänd mot ditt ansikte...
Kan du tänka dig att stryka längs min ryggrad
Och vända...blad
Och




Se mig?

Mäktigt!
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP