Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cred to Arrowana...


Hans vackra linje

 

Bibliotekarien gick framför och hon bakom

när han stannade till vid faktahyllan 

och snirklade ut boken

log hon sött och tackade

 

Han hade ingen aning om att hans

vackra haklinje just blivit klämd mellan hennes ögon

 

 




Övriga genrer av Cris
Läst 511 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-02-23 13:04



Bookmark and Share


  Arowana
Cred or not - you did it! Mycket skönt slut på denna.
2006-02-23

  Jessica Ebbesson
Vilka härliga betraktelser du gör..är det inte bilmekanikern så är det bibliotekarien. Härligt!!
2006-02-23

    Bodil Sandberg
En göööörmyyyysig text!!!!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris