Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara någons hemlighet

Tänker inte finna mig i att vara en hemlighet
Jag har inget att dölja
Högst skulle jag kunne vara diskret
men inte för att du ber mig att vara det
Först tyckte jag att din tystlåtenhet var spännande
Nu är mystifikationen slitsam
Den gör mig osäker
Känner att du håller inne med saker
Du mörklägger flera sanningar
Du vet inte att jag vet
Vi är inte osynliga
Jag tänker inte heller maskera mig för att ingå i din hemlighet
Om jag är betydelsefull borde du istället jubla av lycka
Jag har berättat så mycket i förtroende för dig
Bakom kulisserna har du säkert inte lyssnat
I så fall hade du inte gjort oss detta
Jag tänker inte finna mig i att vara en hemlighet




Fri vers av Charly
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-02-23 17:42



Bookmark and Share


  Smultris
vaddå NI SYNS???

Jag ser inget, jag vet inget.... *som vanligt*

*Smiter hem med huvvet mellan knäna*

*Fniss*
2006-02-25

    Cajsa
Det är jobbigt att vara en hemlighet! Stå på dig! Du ska vara precis som du är och vill vara!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly