Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förtrollning

Dina ögon förtrollade mig
de strödde över mig lite magiskt salt.
Inte vanligt salt,Nej
utan kärlekssalt.

Salt om känndes i hela kroppen
på tungan kände jag hur det mälte.
Jag blev bara mer förälskad
alldeles förtrollad.

Du förtrollade mig
med dina ögon.
Ögonen som är alldeles bedårande
ingen kan undvika dem.

Du strödde över mig med magiska känslor
du förtrollade mig.
Och nu är jag så förälskad
men du ska nu gå.

Så var så snäll nu
och ta tillbaka din förtrollning.
Låt mig sluta älska
så jag kan börja leva.




Fri vers av Manal
Läst 379 gånger
Publicerad 2004-08-13 02:07



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vackert...några felstavningar men jag köper det...
2005-04-26

  Rachel Roth
...så söt den är denna dikt...och du förmedlar så det blir så igenkännande....men frågan är vem som kan bryta förtrollning...
2004-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal