Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag bara hade vaknat till en halv minut tidigare så hade ni fått höra den ultimata versionen.


sten i ansiktet




jag sov och drömde
att jag hade en sten i ansiktet

sedan vaknade jag
och hade en sten i ansiktet

nu kan jag inte
somna, jag har en sten i ansiktet




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 763 gånger
Publicerad 2006-02-24 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Toppbetyg för att det bara är du som får det stela och stolpade att svänga
Det är som poesins finska techno
Om du läste dina dikter i en bil kanske den skulle låta "ontz-ontz"
Det är väldigt skickligt hur det monotona får så mångfacetterad betydelse
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal