Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Aldrig försent








Nyfiket möter jag

dagen
natten

hela världen

tittar och ser
obehindrat

allt är nytt

ses med ögon
oprövade

vackra
sköna
ömsinta

smakar
känner
luktar

dygnet är mitt

varenda
minut
sekund

är given
mig

till skänks

jag lever
fullt ut

© Ann-Britt Berglund
25 mars 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-25 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt livsbejakande
där ögat är öppnat
och livsförbundenheten
avslöjas i varje bokstav
2013-04-06

  anits VIP
Underbart klokt och tänkvärt skaldat
2013-03-25

  Sunlight
härliga rader...
2013-03-25

  Änglaögon
Tankeväckande och fint skrivet
2013-03-25

  Siggesdotter
Glömde skriva att jag tycker om den lilla kotten - bra fotat!
2013-03-25

  Siggesdotter
Det vilar en sådan innerlig frid och stillhet över dina ord fulla av tacksamhet över själva livet och nuet - Applåd och bokmärker!
2013-03-25

  Tino
Insikt här och nu, livs levande!
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...var dag är ny...det är bara att ta för sej...
2013-03-25

  Eva Helene VIP
Livsbejakande, fint!
2013-03-25

    ej medlem längre
Härligt!
2013-03-25

  Chawa VIP
Så fint! Livet känns underbart när vi använder alla våra sinnen!
2013-03-25

  Lars Hedlin
Härligt underbart ;)
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren