Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post cogito, ergo sum morbidus pallor

 

Cogito, ergo sum!


Jag tänker, alltså är jag.


Men när jag tänker efter
är nog lite efter

 

jag alltså

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 13:09



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ehyeh

nej. det är inte ok. man lägger inte ut sånt här precis när jag inte kan tänka. nu måste jag ju tänka. jättemycket. och krångligt. *ringer jobbet o säger att jag tyvääär inte kan komma pga... ärjagjagär*
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet