Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Du, underbara du!

Rädslan tänkte jag mig så. 
Som när vinden jagar fåglar till flykt 
som livet när det nyss blivit ryckt. 

Modet tänkte jag mig så. 
som när själen reser sig 
som Du för mig. 

- Vågar vi någonsin gå, 
om livet hotar med sanning 
Vågar vi någonsin tala, 
om döden säger; Tyst. 

Om själva alltet tröttar dig, 
Är jag styrka för dig. 

Så tala, lev och älska, 
såsom livet vill, 
Detta vill jag säga, 
tiger inte still ! 

Res dig, andas, gå bara gå. 
du, i dig själv, vill så. 
Upphör inte att finnas, 
livet är nu, 
Här finns alla andra och du, underbara du. 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 22:48



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleksfullt
2013-04-08

    ej medlem längre
Mycket uppmuntrande text! Fint!
2013-04-06

  Lars Hedlin
VAckert kärleksfullt :)
2013-04-06

  catharina.jerbo VIP
vilken underbar hyllning/peppning/kärlekstext!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP