Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såning


att handskas och med vapenfett smörja in annans vald kroppsdel. nita med rak höger och låtsas vara tokig för att undgå annans hämnd eller aga.
djupborra sidfläsk. vältra sig i brunst och lägga kåt bog vid annans lägereld, brinna. bränna hud och sumpa kaffe i annans kopp. låta dropp rinna, känna stängsel och finna el över ängar. trängta trångaste svank, fylla höftkammar med cystor och brun sås. klistra hamster i linolja och måla världen i rusdryck och salt. låta annans kropp slickas av tunga, tala väl och busvissla hett så det ryker ur gräset, som dagg kupa kåpa över likasinnad frände.
smaka clementin ur annans mun. rycka stelna svälla upp.
allt detta och mer därtill är att åtrå annans leverne och känner man efter kan man kalla det för kärlek. eller så.




Fri vers (Prosapoesi) av Lili Samuelsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-16 09:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En fruktansvärd text som vill uppmuntra disciplinerade människor att tappa masken och förfalla till ett sådant där djuriskt beteende som kyrkans representanter så länge själva velat ha monopol på att förfalla till. Jag tycker inte direkt illa om texten, emedan den talar om människan som ett djur, där kyrkan alltid sökt tala om att människan kan vara mycket, men något djur är hon då rakt inte. Eller, det är hon, om inte kyrkan får ha något att säga till om.
2013-04-16

    Melona
Hög vårberusning i denna sinnliga skapelse. Tycker om!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP