Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?


Ser du?
ser du vad du har orsakat?

Du har orsakat smärta,tårar
och ett inre som blöder.

JA

Allt detta är Ditt fel


Och NEJ

Du kan inte plåtsra om det
så gå nu,snälla
jag årkar inte mer.

Att höra din röst svider
Att se dig får mig att äcklas

Dra,dra




Fri vers av Manal
Läst 302 gånger
Publicerad 2004-08-14 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal