Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag vill ha


Du har

Du har de finaste skrattet
Du har det finaste leendet

Du har de finaste ögonen
Du har de finaste blicken

Du har den finaste rösten
Du har den finaste kroppen

Du har och du har
du har allt som jag vill ha.

Och dessutom det finaste hjärtat
som jag älskar så.




Fri vers av Manal
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-08-14 02:22



Bookmark and Share


    nilla
fin!!! bra jobbat!!!
2004-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal