Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick inte stanna

En del av mig är borta
kommer aldrig mer igen
trots allting till trots

Trots nytt ljus
en ny vår till trots
nytt hopp och trots tro

En del av mig saknar
för alltid stympad
en del av mig väntar




Fri vers av Cinemiracle
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-02-27 22:51



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, och det gör ont....kram
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle