Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssa snön

Solen strålar
Vinterdag
Jag är här med dig
och det älskar jag
Jag har snöflingor i håret
där jag ligger bredvid dig
du skrattar så glatt
och du bara njuter
av att vara med mig
Så jag böjer mig fram
under frusen rönn
för att kyssa dina läppar
då bilden av dig försvinner
och jag får
kyssa snön




Fri vers av Missi VIP
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-02-28 17:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En härlig text...jag blir varm inuti...
2006-02-28

  * Ammi *
fiffiga du! Rolig drömmande text!
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon