Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrar du någonsin någonting?

ångrar du någonsin att du valde bort mig
valde bort mitt liv
i utbyte mot ditt

ångrar du att du torkade bort tårarna
lite för snabbt
lite för
nonchalant

ångrar du att du
lät mig leva
med alla dessa frågetecken
som du skapade

när du valde att
byta mitt liv
mot ditt
krampade du inte
inte minsta lilla?

var det bara jag
som kände det
som ett svek
gentemot

all den kärlek jag slösade på dig




Fri vers av Mikkiz
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-02-28 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz