Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla pappsen

du skulle bara
gå en promenad i skogen
för att finna dig själv

på vägen lyckades du tappa bort
mig,
mamma
och lämnade bakom dig
en trasig familj

du lovade att finnas i vått och torrt
men svek oss
i sista sekunden

men du kommer väl tillbaka
när du har hittat stigen
som leder hem igen?




Fri vers av Mikkiz
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-04-23 00:26



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
så otroligt
känslosamt
du berör med dina ord
Tack
/Åsa
2007-04-23

  ÅsaLena
Blir berörd...
Du har med välvalt bildspråk förmedlat stark känsla.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz