Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Taran / kram © Spanaren


Du väcker upp något inom mig

Du väcker upp något inom mig och retar mig att ta in av allt det du inviterar till
Skapelse efter skapelse får mig att längta efter ännu mera inom ämnets ramar

Ett nytt ord får mig att försöka hitta vad detta egentligen betyder via Wikipedia
Okänt skrivsätt gör att jag frågar dig hur man gör och hur man använder skriften

Från olika organismer till djupa tankar om livet vann mig helt att sluka dina texter
Din syn på kraften attraherar mig verkligen och vi är båda jämspelta på något vis

Tack vare dig så har min nyfikenhet och dina ord fått mig att behärska nya saker
Dessutom fått en sund vän på köpet med argument, skratt och massor av humor


Tack / kram

© Ann-Britt Berglund
5 juni 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-05 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kraftfull vänhyllning
Visst är det fantastiskt
att vi kan beröra
Varandra så!
2013-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om något som betyder mycket...
2013-06-06

  Lars Hedlin
Så fin hyllning!
2013-06-05

    ej medlem längre
Fint på min ära, fint!
2013-06-05

  Angel of love
Vacker hyllning!

2013-06-05

    ej medlem längre

En Varm fin hyllning Ann Britt ..
2013-06-05

  Nina.H
Underbart när man kan
hitta härliga vänner här
på Poeter.. en fin hyllning!
2013-06-05

  Tarantaran
Tack Ann- Britt! Så vackert
skrivet att jag blir alldeles rörd
och tacksam för dina ord och
vänskap, våra skratt och
all inspiration vi kunnat få av
varandra!
Du är ju en sådan kärlekskälla
och klippa, och inspiration för
många. Jag är glad att ha dig
som vän, tack för dina vackra
ord här och alltid. Kram Taran
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren