Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från ett musik/diktprojekt OII;


Järnvals


bär det tunga med benen
järnet över en rygg
släggan har du i handen
och ont i din själ

kraften ligger i slagen
du.. slåss mot en värk
köttet måste man bruka
tids nog bli du van

solen brinner på taket
fötterna djupt i ett golv
stå kvar stadigt & bländad
..du är bara maskin

och där står du och slamrar
Bankar skev din tid
dagar formas till åren
och hoppet tänds i ett slut




Bunden vers (Rim) av Håkan Eklund
Läst 856 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-06 19:06



Bookmark and Share


  Canton
Många tankar och associationer dyker upp när jag läser dina texter. Måste läsa igen...
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund