Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-06-05


Dina kryss i almanackan


Du ritar kryss i din almanacka
Där mina smiletecken
Cirkulerat runt datum
För att finna din dag

Fylld av liv




Jag skulle låna tiden
Och lämna tillbaka den, försenad
För att veta
Att vår saga finns bland böcker
På hyllan, där händer mött hav
Och ögon rört stränder
Vid Orions kust




Och du tar mig
Mellan benen
När du rubbar mina bokstävers
Stadiga fötter
Hur du säger mitt smek-namn

"Jäkla rävunge!"


Och jag hoppar till
Som en gång vid åkern
Jag minns du berättade
Det där, från när du var liten
Så som med din grötiga röst
Plöjt, och sått varje säd inom mig


Och jag har vetat det tidigare, än oss
Men jag påminns alltid
Om, att mitt hjärta har gjort sitt val
När du den dagen, också, gjorde ditt
Så Du kommer känna mig
Precis så där som
Jag brukar lägga mina fingrar
på Dina läppar, och dra, dem
L å n g samt...
Så det kittlas och bränns
på samma gång
Och svara till vår sång

 

"Yes, jag behöver dig, fortfarande"


©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-09 13:32



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Åh du är tillbaka! Eller jag är? Vet inte.
Iaf glad se dina ord igen :)
Gillar gillar gillar! hur gör små krumbukter med meningarna!
2013-06-20

  Lars Hedlin
Berörs ..bra skaldat!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP