Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

relativitet

 

Nedanför stentrappan

vid lekparken intill kyrkogården

strök du med dina fingertoppar

över min handrygg

och sa att allt är relativt.

 

Gatorna till den här staden

och regnet till den här känslan

av otålighet

som letar sig in under våra hudlager.

 

Jag menade inte att rygga undan.

Det hade ingenting med beröring

att göra.

Ingenting med relativiteten

överhuvudtaget.

 

Bara känslan av

att ingenting någonsin

är riktigt så enkelt.

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-11 10:13



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
gillar ditt sätt att skriva...
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd