Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren Morgonens bild av Midsommarblomster


Midsommarblomster i äng

Böljande vackert är min sommaräng
i en mångfald av färger

Som en midsommarnatts dröm
lyser den blåa nävan i ängen

Vill böja mig ned och tacka hela världen
för allt detta vackra

Allt läses av med en stor och innerlig kärlek
till själva naturen

Hungriga fågelungars rop får mig att söka
var de är i skogen

Osynliga i säkert förvar i gräset
det är vad jag gissar mig till

Sommarlätta ben går längs efter en diskret
nedtrampad stig

I själva verket är detta magiska höjdpunkter
för en njutare

© Ann-Britt Berglund
13 juni 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 564 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-06-13 09:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert i både ord och bild
2013-06-19

  soligajag_1 VIP
Härliga underbara Liv du ger mig med
dina starka o goá rader av att njuta o leva!!
2013-06-15

  Lena Själsöga Keijser
upplever din lätthet
du är en fjäril i orden
2013-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
..."höjdpunkter för en njutare"...kan också va när man läser dina fina dikter...man ser allt framför sej...
2013-06-13

    ej medlem längre
Man måste ut i den vackra naturen å njuta bara av allt vackert, men jag är dålig på det!
2013-06-13

  Lars Hedlin
Vackert doftandes härligt ;)
2013-06-13

  Chawa VIP
Detta är sann upptäckarglädje och enorm kärlek till den gudomliga naturen...underbart berättat! Tack för din morgon!
2013-06-13

  Tarantaran
Vacker naturmystik och magi
kärlek till naturen; det är
ju som ens käraste skulle ha
varit utomlands i 10 månader,
inte hört av sig eller skickat
kort eller brev..och nu kom
Sommaren, lika vacker som
man kommer ihåg, vackrare!
Och hans känslor för dig är
oförändrade :) / kram
2013-06-13

  Angel of love
Sommarens vackra ängar, älskar det!
Tack för den fina bilden den här lite gråa dagen!
2013-06-13

  Anya VIP
Vackra ord och bild. Tacksamhet flödar.
2013-06-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-06-13

  Lindha W Gustavsson
Precisd sååå underbart härligt vacker är naturen nu. Du har gjort en fantastisk beskrivning av vad naturen nu bjuder.
2013-06-13

  Nina.H
Naturens under.. det finns
mycket att njuta av denna
årstid.. Vackert skrivet!
2013-06-13

    ej medlem längre
Underbart!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren