Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låttext som inte är så jätteny, men jag funderar på att sjunga in den nu snart närjag får tid så den är väll aktuell på nåt sätti alla fall..


Livet är vackert

De säger stå ut nu, det kommer bli bra
Smärtan i bröstet är bara en dröm
Inget är verkligt, inget är här
Stunder av lycka är allt som är sant
Resten av tiden du glömmer så fort
Så monotonin är en fantasi
livet är vacker och du kommer må bra
jag vet du är trött nu men håll bara ut

allting ska bli bra

Jag ser ingen utväg, jag ser ingen dörr
Tiden som varit och tid som ska bli
Vad är det bästa som hänt i ditt liv?

allting ska bli bra
allting ska bli bra




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-03-02 20:17



Bookmark and Share


    Agnieszka
(värkligt??)
den ger verkligen känsla av en låttext (jag har aldrig kunnat skriva sådana), tycker mycket om. mörk, dyster och underbar. =)
2006-03-05

  stannar kvar
Känns verkligen som en låttext, en bra sådan =) (Är värkligt en medveten ordvits eller en felskrivning?)
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson