Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är svartsjuk


Jag är avundsjuk

 

 

Jag avundas

 

Dina kläder
Den där tröjan
De där jeansen
Runt din rumpa
Alla dina kläder
Du bär så nära din hud
Som stjäls från mina ögon
Alla dina trådar
Som syr in sig, i doften från din hud
Och får känna dig

Naken

 

Jag avundas

Din kaffekopp
Dina läppars avtryck
Och varje slurp
Som du tar

 

 

Jag är avundsjuk
På din säng
På lakanet där du sträcker ut dina centimetrar
Och kudden som får veta dina drömmar
Och hur de slår in


Om
Jag tillhörde dig

 

Så någon kunde avundas mig
Också

 

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-30 23:09



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vilken kärlek - vilken längtan efter närhet - vilken längtan att bli älskad, saknad och behövd! Kära skrivarvän - var förvissad, ge inte upp, ge bara dig själv lite mer tid: DIN DAG KOMMER :-)
2013-07-02

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP