Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katalys

 

som jag sa

det handlar om
kinetiken

genvägarna

om att kunna
närvara

fullständigt

i en
reaktion

att möjliggöra

utan att
för den skull

förbrukas




Fri vers av asplausibelt
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd