Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-07-07


Jag måste sluta skriva dom ytliga texterna!

 

 

 

Jag måste sluta ta på ditt kön

Stimulera och smeka

Dig i brygga

 

 

 

Nä, där orden rör som nagellack

Utan fingertoppkänsla

Och om du undrar varför jag tvekar

 

 

 

Handen på hjärtat

Är det för att jag Alltid vetat

Att det är du som alltid rört mig till tårar

 

 

 

Och För att du är anledningen till att jag

Funnit min källa till lycka

 

 

 

När du torkar bort dem i din hand

Mot min kind

 

 

 

©
/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-14 11:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra gillas
2013-10-15

  Tess74
Vackert
2013-10-14

    ej medlem längre
Varm, sinnlig och smärtsamt ärlig.. "Smeka dig i brygga," vilken ljuvlig mening..
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP