Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=VSG9q_YKZLI


förtrollning

 

som du vet

jag är inte mycket

för simsalabim

och abrakadabra

 

blir inte så mycket

av uppenbarelser

och frälsningar

i vardagen

 

vad jag önskar av

en önskebrunn

är ingenting annat än

ytspänning

 

oscillationen och

regelbundenheten i

vågornas fortplantning

 

inga andra garantier

och inte är det synd

om mig för det

 

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-09 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd