Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-07-11 Jag kan också lipa :)


Mallgroda

 

 

Min älskling gillar alla mina söta texter

Om sig själv hihi kyss

Men säger ibland som min far

"Skärp dig"

Och gör nu inga dumma hyss!

 


Och när min äskling säger

Med ord...

"Kan du typ koka soppa på en spik"

Dansar jag som små grisarna som är lustiga att se

"Grrrrr grymt, grymt"

 

 

Och när det kommer till oss

Blir jag som en mallgroda

Och vi har all anledning att vara

Så himla bra ihop

Ko ack, ko ack ko ack, ack ack ack Jaaaaa!

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 20:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* Me like it!
2013-10-14

  KYREUS of Sweden
kåål
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP