Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obefolkade torg.

 

 

Bruten är tiden

bringat är ljuset men jag

samlar mig tyst

 

har du hört hur vinden falnar

har du hört hur ljuset fäller sitt emot

som moln kan sjunga har

du hört?

 

jag ville vara tyst då, låta orden vara sin regnbåge

riggade med hav

 

vem vill inte ha färger som skrattar i 

sin själ

såsom mörkret vrider sig

om

 

det är så jag andas.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-12 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt gottläst
ordmustigt rik
2013-07-26

  Gerd Vading
Ja, vem vill inte ha färger som skrattar!
Så otroligt bra du skriver.

2013-07-15

  walborg
Skönt att läsa och fin bild
2013-07-13

  poetryGirl
vackert
2013-07-13

    ej medlem längre
Som spröda levande toner
på Bengt Hallbergs piano.
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP