Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

braille

 

du har så många sätt

att tala till mig

 

att läsa dig får mig

att minnas då jag var

ett barn och satt

i vattenbrynet där

havet har sin början

 

jag grävde nedåt

i den våta sanden

med mina händer

och tänkte att

varje sandkorn

var en del av ett

budskap skrivet

i punktskrift

 

jag slöt ögonen

och tog blint in

varje ytstruktur

varje liten del

av det upplösta

urberget och

jag förstod vad

det betydde

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-14 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd