Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag ändå älskar


Hur jag ändå älskar att du kan beskriva hur jag ser ut
i smekande förförande ord,
även de dagar jag känner mej grå och ful

Hur jag ändå älskar att du vet vad jag tycker om
och vad jag inte tycker om,
och du behöver inte ens anstränga dej att fundera över det.

Hur jag ändå älskar att du vet vad jag tänker.
Du vet när jag är tyst och varför,
du vet när jag inte orkar skriva.
Du behöver aldrig tjata.Du vet.

Hur jag ändå älskar att vi kan prata om allt
men även vara tysta med varandra
utan att det är det minsta pinsamt.

Hur jag ändå älskar att hos dej får jag vara just den jag är
med alla mina dåliga sidor, de som vi alla har på olika vis.
Du tycker om mej som jag är, ja trots det jag är.
och Hur jag ändå ska älska den dagen, det livet, då du är min.
Hur jag ändå älskar att veta att nångång i något liv, 
blir det så.



 

©  Malin Ahlblad




Övriga genrer av Virgo Cinnamon
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-03-04 14:14



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
åh ja underbar är rätt ord
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon