Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-07-20 (skrev den för ettag sedan) Jag vill ha allt av dig, du är min mening -d kommer alltid vara du. Jag vet du tog den här räät hårt...men...den är inte alls menad så! om du bara förstår...


Håll min mening ömt

 

 

 

Jag har vetat det

Du har vetat det

Vi har vetat det så länge

 

 

Och gjort varje dag till något underbart

Att lida för

 

 

 

Men både du och jag vet det,

 

 

Det finns inget mer att skriva,

Den dag jag sätter ner min penna

Är för att vi vet

 

 

Du kommer att ha läst mig

Allt jag skrivit för dig

 

 

Men du kommer alltid att ha mina tomma rader

I ditt hjärta

Kvar

 

 

Där jag aldrig kommer få bli författaren

Att skriva till sista kapitlet

I din bok

 

 

Men,,

 

Jag hoppas att jag lämnar avtryck

 

 

Och att varje bokstav

Av hur mycket jag älskar dig

 

 

Alltid finns kvar

Där vi älskat och älskar

I din famn,

 

 

Håll om min mening i livet

 

 

Ömt,

 

- i varje andetag

 

©
/K

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 16:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP