Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbräck

 

 

Vinga dig,

se hur duvan sänder sitt kuttrande

 

sin färd

hur hon hamnar där som

vikar har sitt intill dungen

 

jag har vart där

där har jag vilat.

 


somt har sitt till där ljung blommar

där skvattrams vita står

 

och mina tankar har läger

 

jag vill sätta mitt

där

 

vill jag vila

 

Har du hört uven om natten hur

sentidiga ugglan har sitt läte

hur det ljuder

 

utöver

Akka mitt är där ditt,

 

när jag vilar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 23:17



Bookmark and Share


  Anita Westin
Äsch uven menar jag. Min padda vill inte lyda!
2013-07-26

  Anita Westin
Jag fastnar i diktlandskapet du målar upp. Ser Akka resa sig över allt annat! Men visst ska det vara " Har du hört ulven"?

2013-07-26

    ej medlem längre
svenska
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP