Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig


Den där drömmen
som på dagen blir en fantasi, en önskan
På morgonen alldeles mörbultad
tagen av alla dessa känslor
Påfrestande
Känner så starkt
Vet vad jag vill
Mina läppar är nariga
Behöver dina
En arm om min midja
En lätt berörning från dig
Någon som säger att det löser sig
Någon som inbringar trygghet
Du
Det är du
Drömmen handlar om dig
Mitt hjärta...




Fri vers av Charly
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-03-05 11:35



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket fint skrivet min vän!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly