Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... intet är som ...


Nattregnet

 

 

Solnedgång innan regnet

Koltrasten slår följe till bärbusken

Vippar på stjärten huvudet på sned

Här får du sällskap i bärplockandet!

 

Ord och mening skuttar fritt

Vart de vill och hur som haver

Och åren blir fler, alltför många

Under grånande kalufs

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-30 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad jag tycker om ditt sätt att se och skriva.
2013-07-30

  Eva Helene VIP
Nog vet jag vart dina ord och meningar ska - en vända hos mig i varje fall. Tack för det besöket, värmde så gott i hjärtat!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP