Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömde en detalj


Vi har ju alltid sagt
att vi vet allt om varann.
Det tror du iallafall
men då har du fel.

Du tror att du vet allt om mig
men det finns en liten sak.
En liten detalj
som jag ej har nämt.

En detalj som inte är så viktigt
men jag vill ändå att du ska veta.
För du har sagt allt om dig
så nu är det dags för mig.

Min hemlighet ska du få veta
och mitt hjärta det ska öppnas.
Så när jag berättar
titta mig inte i ögonen.

Om du tittar på mig
med dina blickar.
Kommer jag tappa tråden
så snälla titta inte på mig.




Fri vers av Manal
Läst 314 gånger
Publicerad 2004-08-17 02:08



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
beräta dååå! Nu är jag så nyfiken..hum
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal