Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När samtalet var slut...


Det fanns så mycket mer att säga
Det fanns så mycket mer som jag ville säga
men just då
nöjde jag mig med att bara få höra hans röst
få samtala och känna att jag fortfarande saknar
När telefonsamtalet var slut
kände jag återigen en längtan
Jag ville sträcka ut min hand
och känna hans hud
men jag stoppade tillbaka handen i fickan
Det fanns ingen tid att dagdrömma
Inte idag




Fri vers av Charly
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-03-05 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly