Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... vi gör det vi alltid gjort, koltrasten och jag ...


det regnar

 

det regnar

det spöar i backen

koltrasten förnärmad

ungarna hungrar

förutan de röda vinbären

 

det droppar

över löv över bär

mormodern förtörnad

inget bärplock här inte

ryggen i gungstolen tackar

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-01 10:04



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
och jag tackar också, kändes skönt uppfriskande!
2013-08-08

    Annika J
En målerisk dikt!
2013-08-06

  Alva Johnsson VIP
Den sista strofen är genialisk! Bra!
2013-08-02

  Ingela Svenson VIP
Lockar fram bilder, vackert!
2013-08-02

  Fredrik P. VIP

Somrig dikt som känns
genuin för årets version
2013-08-01

    ej medlem längre
Måleriska rader
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP