Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad.

 

Hur vågade du

gå ifrån mig,

och bara vända

på din klack.

 

Såg du inte mina tårar

som föll

från mina

sorgsna ögon.

 

Fick du verkligen

inte ont

inombords

när du såg tårarna.

 

För jag minns såväl

när du brukade,

torka bort dem

med dina läppar.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-03-05 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal