Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och himlen och orden och ~ dun

~

 

 

jag bär

bär

bär

för

 

~

tyst historia, tysta
små små så små bokstäver
rad en efter en efter,
sammansatta med en noggrannhet,
en eftertanke, långsamt, molnen vandrar

mot blå

böljande böljande följande böljande sköljande

över

 

tillit lagd
som en gåva i dina händer
i blindo

tillit, bit för bit för, ger jag upp
i dövande

tillit sökt
där där riktigt finns att få

där där orden botar

 

så är jag
jag är
där är jag

där

där

gör

 

~

 

och himlen var dun

 

[sjung för mig]

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-08-07 18:46



Bookmark and Share


  AgnesP
Så underbart fin..
2013-08-12

  Harriet Gullin VIP
Suggestiv <3

Harriet
2013-08-08

  Jan Widströmer VIP
Konstruktivt ordsvall/fall, stamning/stämning
2013-08-08

  Lars Hedlin
Så skirt så ömt
2013-08-08

  Yrre VIP
Oj, så bra du får till bilder, liknelser som går rakt in!
2013-08-08

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Verkligt fint diktat.
2013-08-08

    ej medlem längre
förbannat skört, ja, just som dun.
2013-08-07

    ej medlem längre
eteriskt smäktande viljans lätthet
2013-08-07

  Fredrik P. VIP

Gillar dikten utan att kunna
sätta fingret på vad. Kanske
den fria formen känns skön.
2013-08-07

    ej medlem längre
vi är i ett inre, mot himlen och får del av intrycken
där
småsmåsmå
noggranna ögats blick mot lika stort som litet. där där. just så
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP