Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gratta med dina 2 rader i en kommentar till Lynx63 som fyller jämna år i morgon. Foto: © Spanaren Ps Lynx får sammanställa dikten sen.


Lynx63 fyller jämna år i morgon. Gratta på

Namn på dikten blir:

Mina bästa år är just nu i nuets stund

Bär tungt och bär lätt och det gäller att sortera rätt
Är mitt mellan allt i livets stora välfyllda bagageväska




Fri vers av Ljusletaren
Läst 446 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-22 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grattis :)
2013-08-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-08-28

  Bibbi VIP
Stort grattis!
2013-08-27

  Glittertind
Stooooort GRATTIS!

2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jag höjer här vinpokalen
för det fantastiska jubilaren...

Stort grattis Lynx
2013-08-22

    ej medlem längre
Stort grattis Lo!
2013-08-22

  Bo Himmelsbåge
DU som alltid spanar Solen in

o ger värme i Hjärta Ande o Sinn


Varmt Grattis på den stora Dagen!
2013-08-22

  Tarantaran
Hon har svaren och recepten, vet hur
du inte skall göra!
hon är en klippa och pudding i ett -
får snart slappna av och vara helt sig själv!
allting, precis allting, har sina fördelar :-)

Grattis från Taran
2013-08-22

  Rise Little One
Stort Grattis på din dag vännen.
2013-08-22

  Lars Hedlin
Gratta från mig......
2013-08-22

    ej medlem längre


Bygg sandslott i havsband och grus

så skall solen stråla genom ditt ljus


Stort grattis från Änglaljus ...
2013-08-22

  Skogsfen.
Mitt i livet stanna upp en stund se på det du fått
se ditt liv, se framåt, inte bara på det som gått
Grattis från Skogsfen.
2013-08-22

  Ljusletaren
Tänker så här;
Ni fortsätter med att skriva två hyllningsrader till Lynx i en kommentar. Sedan så får Lynx sammanställa sin egen hyllningsdikt så att vi alla sen får se hur dikten blev. Vilken fin present när man fyller jämna år eller hur? Skriv på nu mina vänner/ kram
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren