Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min kompass är mitt bagage

 

Jag var aldrig ambitiös
tappade bort den driften
redan som liten tös

Filade på min vagabondroll
världskartan var mitt mål
jag skulle ta mig åt alla håll

Erfarenhet var min examen
fullständig frihet var det
som gällde, helt utanför ramen

Såg inget som lockade
med Svenssons livsstil
valde göra annat som chockade

Ville som människa växa
men ramlade över åtskilligt
som gav mig en tuff läxa

Men utan mitt bagage
ville jag vara vilse
för kompassen finns i detta collage




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-24 11:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
De där normopaterna är inget att härma. jag är hellre en vagabond. Tycker om friheten i texten.
2014-09-27

  Connie
Starkt och utlämnade text. Och man känner igen sig, i det ligger en slags trygghet. Man är inte ensam...
2013-08-30

    ej medlem längre
Spännande!
Tog resan slut?
Tack!
2013-08-27

  mare VIP
Kände också
igen mig i dina rader
orden talar..
2013-08-27

  Tabac VIP
Kände igen mig, härlig text!
2013-08-26

  petter rost
En rasande fin och go livsdeklaration, skulle kunna planka rubbet helt av utan en enda förändring. Men du skrev det, tack för den här!
2013-08-25

  Lars Hedlin
Tack för att du delar med dig av just det!
2013-08-25

    Silverbjer
Så sant, så fina sammanvävda rader.
2013-08-24

    ej medlem längre
Stora drömmar och mål att utforska världen efter eget sinne.
2013-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid avskytt karriärism och strebermentalitet.
2013-08-24

  SatansSon VIP
ballt att duär vagabond.
2013-08-24

  träsnidaren
Vilken härlig text. Ger mig hopp. Om att finna sin inre frid.
Som alltid med ursnygga rim.
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP