Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senvinterbön

Stråla värme in i ruttnat hjärta
som du smälter vinterns vidrighet
lär en sargad själ att andas våren
och blås bort all dödens tankar

Vänd ditt ansikte mot gråten
låt så lugn och vila finna jordmån
få nytt liv och framtidshopp att spira
lys för evigt kärlek över minnet

Skapa visshet över tvivlets skuggor
ge av styrkan som besegrar döden
sänd så kraften att få ge i kärlek
ej att frestas alls av bitterheten




Fri vers av Cinemiracle
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:47



Bookmark and Share


  eee
Du är en mästare i poesi! Men främst är du en mästare i att vara en människa så till bredden fylld med kärleksönskan. Den här dikten andas dessutom mycket av allt det som även är mitt.... Tack, och stor varm kram till dig!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle