Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i doftande tider


Gammalt och nytt

 

 

Backen vår pryds av stolthet

Höstballerinan doftar

Fjällskivlingen upp på tå

i vår Nord




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-29 03:04



Bookmark and Share


    Annika J
En lyckad beskrivning av en delikat svamp!
2013-09-01

  Minkki VIP
En hatt fyller en hel stekpanna, nami nami... grattis till stoltheten :)
2013-08-29

  Eva Helene VIP
Fint att du lät henne ta sig en dans även på den här tiljan!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP