Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till barn i Syrien, i ,,,,,


Människan är

 

Människan dödar mänskobarn

människan utrotar djur

människan föröder vattendrag

människan är du och jag

kärleken mellan dig och mig

freden inom oss




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-29 03:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiska människoöden
patriarkets frenesi

gudinnan vi bör lystra
kärleken spridas
2013-10-02

  aol
mycket sant och bra skaldat vännen, en fin väckarklocka här,
2013-09-08

    ej medlem längre
Mycket bra!
Freden ger oss frihet..
att agera!
Tack!
2013-09-01

  Rozsi.kovacs

otroligt bra
2013-09-01

  Eva Helene VIP
Människans komplexitet - du sätter orden och ljuset på . . .
Tack för den här dikten!
2013-08-29

  M M Mannheim VIP
Rätt så! Men jag känner ingen skuld för jag är inte sån.
2013-08-29

    J. Herward


Kapabel till förändring.


Stor text i litet format med ett högt budskap.
2013-08-29

    ej medlem längre
mellan ängel och best
du beskriver det så bäst
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP