Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sokko heter vår hund. © Spanaren


Varm av lycka

Hela bröstet värmer och jag känner goa strålar värma upp mitt hjärta

Tårar stiger upp i mina ögon medan munnen och hela sinnet ler varmt

Uppfylld av en känslostorm så stor och ljus att det kan ni inte ens ana

Gråtmild med klara ögon som lyser i kapp med morgonljusets strålar

Klara barnröster som ropar från skolgården på vår hunds tilltalsnamn

Genast så är hunden omringad av sju barn som stryker på honom

Hunden myser och matte pratar och ryser av en stor kärlek till allt

Ljusa barnaröster med sina kärleksförklaringar till hunden berör

De ger mig och min hund en lycka som kommer att bestå länge

Ett litet ögonblick som blev så stort för oss två denna morgon


© Ann-Britt Berglund
30 augusti 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-30 09:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härligt!
2014-05-15

  Lindha W Gustavsson
En varm kärleksfull dikt!
2013-09-04

    ej medlem längre
Härligt! :)
2013-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig och varm lycka...känns gott...
2013-08-31

  Nina.H
Åh.. vilken gullig hund!
förstår att barnen tycker
om.. söt som en nalle!!
2013-08-30

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2013-08-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är här!
Den som ens Älskling
har kär, den känslan
matte med glädje bär!

2013-08-30

  Lars Hedlin
VAckert och ömt!
2013-08-30

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt
om möte mellan barn
och hund
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren