Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung av björk

 

grodyngel som släpps tillbaka för tillväxt i ett dike av en liten pojke när han får veta att de är fridlysta, eller fidlysa som lillasyster säger.  

-

 

Det står en vacker man på andra sidan gatan, han står där så självklar, så stadig i sin manlighet, så ljuv som bara en man kan, står där ledigt. Människor passerar i en ström som aldrig stannar och klockan på andra sidan torget, där nära rådhuset med kullersten framför ingången, visar att det finns gott om tid. Det sitter en vacker man på en bänk vid vattnet och läser fast fingrarna fryser lite, dels av glassen, men också av vinden, man kan se på vågorna att det är försommar, men en tidig sommardag i en svensk stad kan vara hur kylslagen som helst. Det åker en vacker man i en bil på vägar där han aldrig åkt förut, han styr färden in mot ett irrland där det märkligt nog känns hemma bland statarlängor och människor på flykt. Det lägger sig en vacker man med en kvinna i en säng med ett täcke, han sover och vaknar med lust, hon vaknar och sover sen av lust.

-

 

en liten flicka har just fått en fjärilshåv och springer på smala ben och rufs i sitt hår, hon har inte hjärta att fånga en enda.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-04 20:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra....
2013-09-05

    ej medlem längre
rolig och fin, kul med alla dessa vackra män, som att det som finns kanske ej ses i vanliga fall...
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP