Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

June sover solstunder i september

 

stannar inte upp
en kaffekopp bort
längtan vilar till natten och –

 

du säger att hon aldrig var
- det finns äkthet och glädje där

hon säger att han alltid är
- det finns oro och bubbellust här

jag säger att han brottas
jag säger det finns en sanning
jag säger att hon längtar
- närhet och sanning

 

stannar ändå upp
ger ro till trötta fötter
tankar och en ny

han säger att jag tvekar
- det finns kärlek i spåren

 

såren -

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-06 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2013-09-07

  Fredrik P. VIP

Den tluvna känsla som
dikten förmedlar är både
bekant och obegriplig.
Bra poesi!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP